Over

Lynnswereld

Welkom bij Lynnswereld. Ik ben Lynn De Bondt en ben 30 jaar. Ik ben gepassioneerd door het schrijven van verhalen en tekenen. Daarnaast ben ik ook creatief bezig. Ik maak bijvoorbeeld wenskaarten. Ik ben ook van plan om te oefenen in macramé, ik maak sleutelhangers en probeer ook juwelen te maken. Ook ga ik met zeepsteen werken. Ook hier moet ik nog goed oefenen!
Ik hou daarnaast van geschiedenis, fantasy, Harry Potter en katten. Ik lees enorm veel, vooral fantasyboeken, maar ook historische romans/waargebeurde verhalen, detectives en thrillers. Ik wandel ook graag in de natuur.

Ik herschrijf op dit moment mijn eerste fantasy boek ooit: Dochter van de Maan. Het oorspronkelijke boek zal in drie delen verschijnen.
Daarnaast heb ik de ambitie om een oorlogsroman/romantisch verhaal te schrijven dat zich afspeelt in de Tweede Wereldoorlog.

Ik wil me in de toekomst ook wagen aan horror schrijven, hoewel horror niet het eerste is waar ik naar grijp in de boekenkast. Als kind las ik wel eens griezelverhalen, onder andere van Paul van Loon. Maar met ouder worden werd het een genre dat ik niet zo snel meer las.

Ik had tot voor kort vier schatten van katten: Yoda, Dobby, Frodo en Noir. Niet moeilijk om te weten waar de inspiratie voor hun namen vandaan kwam 😉 Dobby is helaas verdwenen, we missen hem allemaal hier in huis.

Ondertussen heb ik de opleiding Bibliotheekmedewerker achter de rug en volg ik de opleiding Behoudsmedewerker Erfgoed, dat nu op zijn einde loopt.

Je kan me ook vinden op Instagram (lynndebondtartist), op fb (lynnswereld), TikTok (lynndebondtartistandwriter) en Devianart. Ben je nieuwsgierig naar het kattenkwaad dat mijn lieve viervoeters uitsteken? Volg dan de Instagrampagina die ik gemaakt had van Yoda en Dobby (yodaendobby).

Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag